google.com, pub-3163838852151076, DIRECT, f08c47fec0942fa0 GÖZLERİNDE ÖLESİM VAR
top of page
  • Yazarın fotoğrafıYitik

GÖZLERİNDE ÖLESİM VAR


Sanırım on yıl kadar önceydi, belki biraz daha fazla. Bir akşam vakti bağlamamı alıp o an içimden geldiği gibi çalıp söylemeye başladım. Sözler de, ezgi de o an şekillendi. Unutmamak için ikinci kez çaldığımda kaydettim.


Bir müddet sonra bu kaydımı web sitemde ve facebook safyamda paylaştım. Aradan hayli zaman geçmişti, bir gün gelen bir e-posta ile bu eserin kendine sanatçı diyen bir hırsız tarafından radyo programında okunduğunu ve şahsın eserin kendisine ait olduğunu söylediğini öğrendim. Uzun uğraşlar sonunda sözde sanatçıya ulaştım ve eserin tescilli olduğunu, yaptığının doğru olmadığını söyledim.


Halen icray-ı sanat eylediği için (!) ismini zikretmek istemediğim zevat, hayli zorlansa da özür diledi ve konu da öylece kapanmış oldu.


Bir kaç ay önce can dostum Ozan ile aslında Yusuf Ziya Arpacık hocam için yapmış olduğum YOLBAŞÇI eserinin kaydı için girmiştik stüdyoya ama vaktimiz varken bu eseri de yeniden okuyalım istedik. Sürç-ü lisan ettikse affola. Efkârlıyım bugün yine Gözlerinde ölesim var Satır satır hece hece Sözlerinde ölesim var Ne deliyim ne divane Sen ateş ol ben pervane Çemberinde döne döne Közlerinde ölesim var Yüreğim sevda kârında Yanarım aşkın narında Dolaşayım damarında Özlerinde ölesim var Sen yağmur ol bende toprak Sen rüzgar ol bende yaprak Ateşim ol da kavrulak Közlerinde ölesim var…

48 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page